دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

آب پنير چيست؟

آب پنير مايع آبكي است كه پس از دلمه شدگي پروتئين كازئين در پنيرسازي باقي ميماند. آب پنير بيشتر حاوي لاكتوز و حدود 20 درصد پروتئين شير است.

ارزش تغذيه اي آب پنير

آب پنير به دليل ارزشهاي تغذيه اي آن بخصوص پروتئين آب پنير بسيار ارزشمند است. اين يك منبع غني از آمينواسيدهاي ضروري است. پروتئين آب پنير به آساني هضم شده و سريعا توسط بدن جذب ميشود. اين ويژگي ها آنها را به اجزاء ارزشمند براي به ارمغان آوردن سلامتي تبديل ميكند. استفاده ها و مزاياي آب پنير براي سلامتي عبارتند از:

  • تقويت ورزشي: ارتقاء عملكرد ورزشي و بهبود در ورزش (پروتئين وي)
  • افزايش سن با سلامتي: پروتئين هاي آب پنير به ايجاد و حفظ توده ي عضلاني در افراد مسن كمك كننده است.
  • كاهش وزن: پروتئين هاي موجود در آب پنير موجب سير شدن فرد ميشود و به لاغر ماندن فرد كمك ميكند.
  • تقويت نوزادان

ادامه مطلب را با كليك بر روي لينك زير بخوانيد:

12 نكته مهم راجب نحوه مصرف موثر آب پنير و خواص آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.