سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰۳

حقايقي راجب ليمو و ليموترش

ليمو همچنين بطور گسترده اي در انواع نوشيدني ها، چاي ها و آب ميوه ها استفاده ميشود. درميان استفاده ي معمول آن بعنوان عطرو طعم دهنده، ليمو از زمانهاي گذشته به دليل ارزش دارويي آن هم شناخته شده است. اين ميوه سرشار از ويتامين C است، ليمو فوايد بسيار زيادي براي سلامتي دارد، از خواص آنتي باكتريال تا ضد ويروسي آن گرفته تا تقويت ايمني بدن. يكي از راههاي معمول براي رسيدن به اين فوايد ليمو، آب آن است. آب ليمو بعنوان يك تركيب هضم كننده ي غذا و سم زدا عمل ميكند و به تميز كردن كبد بمنظور بهبود سلامت دستگاه گوارش كمك ميكند.

روشهاي مصرف ليمو

عطر و طعم  ليمو، آن را به يك طعم دهنده عالي در بسياري غذاها تبديل كرده است. يك آشپز خوب هميشه از ليمو در غذاهايش استفاده ميكند. در اين قسمت چند روش براي استفاده از ليمو را برايتان آورده ايم:

1-استفاده در پخت و پز

2-تهيه ي تارت ليمو

3-تهيه ي پودينگ ليمو

4-تهيه ي مارمالاد ليمو

و ...

ادامه متن را با كليك بر روي لينك زير بخوانيد:

15 تا از خواص ليمو، وقتي آن را صبح و با معده خالي مصرف كنيد!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.